U periodu od 15. do 20. maja  Univerzitet „Džon Nezbit“ predstavio se kao domaćin prvi put organizovane manifestacije „Nedelja međunarodne univerzitetske saradnje“.

Razvijajući koncept kulturne integracije i diverziteta, Odeljenje za međunarodnu saradnju je sa velikim zadovoljstvom ugostilo 13 predstavnika partnerskih institucija iz Rumunije, Poljske, Španije i Turske, kao i 45 studenata Univerziteta „West“ iz Temišvara. Cilj ove manifestacije bio je unapređenje globalnih kompetencija Univerziteta „Džon Nezbit“ kroz razmenu znanja i primera dobre prakse sa partnerskim institucijama, kao i prikaz novih modela i mogućnosti osnaživanja međuuniverzitetske saradnje. Imajući u vidu da je razvoj programa „Erazmus+“ od izuzetnog značaja i u interesu svih partnera, posebna pažnja u definisanju budućih trendova posvećena je međunarodnoj kreditnoj mobilnosti.

Iznoseći pohvale na način rada, ali i infrastrukturu kojom raspolaže Univerzitet „Džon Nezbit“, inostrani partneri su na prijemu povodom zatvaranja manifestacije istakli da će dodeliti značajan broj stipendija u akademskoj 2017/18. godini našim najuspešnijim studentima.

logo-medjunarodne-saradnje

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: